IOC Olympic Channel

TRINIDAD AND TOBAGO OLYMPIC COMMITTEE Advancing Women in Leadership Programme

Latest News
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

TRINIDAD AND TOBAGO OLYMPIC COMMITTEE

Advancing Women in Leadership

Programme  

Time

Topic 

Presenter

8:30 a.m. – 9:00a.m.

Registration

TTOC

9:00 a.m. – 9:05a.m.

Welcome – Mistress of Ceremonies

Mrs Racquel Moses

9:05 a.m.– 9:35a.m.

Culture, Beliefs, Attitude, Opportunities

Dr. Iva Gloudon (30 mins)

9:35a.m. – 9:45 a.m.

Questions & Answers (10 mins)

 

9:50 a.m. – 10:20 a.m.

Building Confidence and Competency in Sport

Bae Schilling (30 mins)

10:00a.m. – 10:10a.m.

Questions & Answers (10 mins)

 

10:15 a.m. – 10:30a.m.

Break (15 mins)

 

10.35 a.m. – 10.55 a.m.

Empowering Women in Leadership

An International Perspective 

Luiz Eduardo Coelho Rodriguez 20 mins 

11.00 – 11.10a.m.

Questions & Answers (10 mins)

 

11:15 a.m. – 12:00p.m.

 

Maureen Craig-Rousseau, Folade Mutota, Luis Eduardo Coehlo Rodriguez and Iva Gloudon 

12:00p.m. – 1:00p.m.

Lunch (1 hour)

 

1:05p.m. – 1:30p.m.

THE FUTURE IS FEMALE 

Is this a Buzz?! Or a Reality!! A Mission!! A Vision!! A Statement!

Brian Lewis (30 mins)

1:35p.m. – 1:45p.m.

Questions & Answers (10 mins)

 

1:50p.m. – 2:20p.m.

Gender Equality – A Pathway to Leadership?

Folade Mutota (30 mins)

2:20p.m. – 2:30p.m.

Questions & Answers (10 mins)

 

2:35p.m. – 2:50 p.m.

Break (15 mins)

 

2:50p.m. – 3:50 p.m.

Break out Session

Current Challenges and solutions includes group presentations 

Folade Mutota (1 hour)

3:50p.m. – 4:05p.m.

Next Steps

Catherine Forde (30 mins)

4:05 p.m. – 4:15 p.m.

Closing Remarks  Vote of Thanks

Diane Henderson (10 mins)

4.30p.m.

Forum Ends

 

 

 

 

 

T&T OLYMPIC TEAM PARTNERS

Cartan Global         Michael Johnson Performance